Bostadsrätt

Möllegatan 16, 1402

110 kvadratmeter högst upp i huset!

Takvåning i Brf Bageriet! Mitt i Falkenbergs centrum med all tänkbar närservice runt knuten finner vi denna takvåning med generös boyta. Med cirka 110,8 kvadratmeter rymmer bostaden ett stort socialt kök med gott om arbetsytor och köksö i öppen planlösning till sällskapsrummet. Via dubbla altandörrar nås balkongen mot den skyddade innergården. I den privata delen av bostaden som nås via den inre hallen finner vi två sovrum, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett gäst-WC. Bo nära centrumutbud, bussterminal, livsmedelsbutik och samtidigt med cykelavstånd till havet.

Varmt välkommen med din intresseanmälan om detta kan vara ditt drömboende!

Boarea

110.8 kvm

Rum

3 rok

Avgift

7 229 kr/mån

Pris

4 500 000 kr

Fakta och dokument

Adress
Möllegatan 16, 1402

Våning
5 av 5 (hiss finns)

Kommun
Falkenberg

Kommunalskatt
32,758 %

Byggnadstyp
Flerbostadshus

Byggnadsår
2022-2023

Bostadsrättsföreningen
Brf Bageriet i Falkenberg

Månadsavgiften
I månadsavgiften ingår bland annat värme, skötsel, amortering på bostadsrättsföreningens lån, media och avsättning till framtida yttre underhåll.

Rumsbeskrivning

Högst upp i Brf Bageriet finner vi denna trea om hela 110,8 kvadratmeter. Vi välkomnas in i lägenheten från trapphuset med hiss till en rymlig hall belagt med klinkergolv och bra förvaring.

Från hallen öppnar bostaden upp sig med kök och köksö i öppen planlösning mot matsal och vardagsrum. Här nås balkongen mot innergården av två stycken altandörrar. Från kök och sällskapsrummen nås bostadens två sovrum via den inre hallen, här finner vi också gäst-WC och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Samtliga våningsplan i byggnaden nås via hiss och trapphus. Föreningen erbjuder 4 parkeringsplatser i garage med elport, samt gårdsparkering. I källarplan ligger till varje lägenhet tillhörande förråd.

Närområde

Boende mitt i centrala Falkenberg med direkt tillgång till stadens serviceutbud. Cykelvägar till Skrea Strand, gångavstånd till bibliotek, biograf, caféer och restauranger.

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
070-221 40 07
samuel@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Möllegatan 16, 1402?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan