Försäljning nyproduktion

Kundregistret – din genväg till en nybyggd bostadsrätt

Du som är privatperson och intresserad av att flytta in i en alldeles nybyggd bostadsrätt – upplev fördelarna med att i tidigt stadium finnas med i vårt kundregister för kommande projekt. Kontakta oss vid alla tänkbara frågor om din kommande flytt. Låt oss värdera ditt nuvarande boende och hjälpa till med alla förberedelser inför den dag du hittar ditt nya drömboende.

Mäklarna på Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå är sedan mer än tio år tillbaka specialiserade på försäljning av nyproduktion i Varberg, framför allt bostadsrättshus men även radhus, parhus och villor.

Byggföretag / exploatör – vi är er samarbetspartner

Du som representerar ett byggföretag eller exploatör vet att försäljningsuppdrag inom nyproduktion ser helt annorlunda ut än övriga bostadsmarknaden. Det krävs kunskap och erfarenhet för en lyckad försäljning med bästa resultat. Rätt hanterat kommer ert byggprojekt dessutom att stärka ert varumärke.

Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå bistår oftast uppdragsgivarna genom hela projektet, från planeringsstadiet och fram till den dag då dörrnycklarna lämnas över till glada köpare. Vi fungerar som samarbetspartner och erbjuder analys av plats, målgrupp och efterfrågan. Dessutom hjälper vi till med prissättning och dialog med arkitekt för bästa utformning av planritningar och storlek på bostäderna.

Välkommen att kontakta oss för mer information!