SÄLJA OCH KÖPA BOSTAD

Med stor lokalkännedom

Sälja bostad

Alla bostadsförsäljningar skiljer sig åt. Som fastighetsmäklare är det vårt jobb att utifrån din situation skapa bästa möjliga förutsättningar för en lyckad försäljning. Vi gör en korrekt värdering av ditt objekt baserat på erfarenhet, marknad och statistik och vi vet när det är dags att sälja. Vårt mål är att både säljare och köpare ska vara nöjda med affären.

När du säljer din bostad med hjälp av oss får du en helhetslösning. Vi hanterar alla förberedelser så som styling och fotografering av din bostad samt framställande av informativa och inspirerande texter. Därefter marknadsför vi bostaden i alla våra kanaler och direkt till vår intressentlista. Vi håller i visningen och finns på plats för att intressenterna ska få svar på sina frågor.

Under budgivningen har vi personlig kontakt med intressenterna, och budgivningen redovisas för att alla parter ska känna sig nöjda och trygga. Vi hjälper givetvis till med kontrakt och kontraktsskrivning.

Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller en kostnadsfri värdering.

Köpa bostad

Att köpa en bostad är för de allra flesta av oss den största och viktigaste affären vi gör i livet. För att du ska trivas i ditt hem under lång tid måste bostaden uppfylla din eller familjens behov vad gäller storlek och läge.

De allra flesta hem vi förmedlar presenteras här på vår hemsida och på hemnet.se. Ibland kan en bostad säljas via vår lista av intressenter utan att först presenteras på vår hemsida. För att vara säker på att inte missa någon av de fina bostäder vi förmedlar rekommenderar vi dig att höra av dig till oss på info@vffab.se

När du börjar leta bostad är det en god idé att skaffa ett lånelöfte hos din bank så du vet hur stor summa du har möjlighet att köpa för.

Vi på Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå hjälper dig att hitta rätt boende. Naturligtvis tar vi även gärna hand om eventuell försäljning av en tidigare bostad. Med oss får du en trygg och rättvis affär.

Välkommen att kontakta oss!