Villa

Wallmarksvägen 7

Varmt välkomna till denna mysiga enplansvilla utmed Wallmarksvägen 7 i populära och familjevänliga Tvååker. Bostaden har tagits väl om hand under alla år och erbjuder fina, rymliga rum och har stor potential. Här bor man lugnt på återvändsgata med lite trafik. Bostaden erbjuder 4 sovrum och i övrigt en social och öppen planlösning med flertalet umgängesytor. En lummig och uppväxt tomt med både prydnadsväxter och fruktträd ger även en härlig utemiljö. Bostaden har vidbyggt garage med groventré för smidig parkering under vinterhalvåret. Fastigheten är besiktad av Anticimex med säljarförsäkring. Hela protokollet finns att ta del av som bilaga.

Kontakta ansvarig mäklare Samuel Olsson, samuel@vffab.se för mer information och visning. Välkomna

Boarea

148 kvm

Rum

5 rok

Pris

3 300 000 kr

Fakta och dokument

Fastighetsbeteckning
Fastarp 12:9

Adress
Wallmarksvägen 7

Kommun
Varberg

Kommunalskatt
32,007 %

Byggnadstyp
1-plansvilla

Byggnadsår
1988

Rumsbeskrivning

Vi välkomnas in i en rymlig hall som leder oss in till de olika delarna av bostaden. Till vänster från entrén finner vi ett gäst-WC, gott om förvaring och en inre hall som leder till de fyra sovrummen och badrummet. Denna del av bostaden blir den privata delen. Sovrummen är i varierande storlek, varav ett större har utgång till uterummet genom altandörr. Behöver inte samtliga sovrum nyttjas kan man med fördel göra om något/några till lekrum/arbetsrum eller dylikt.

I den andra delen av huset finner vi ett tilltaget vardagsrum med gott om plats både för matsal och soffgrupp. Gott om ljusinsläpp med fönster mot den lummiga trädgården och en öppen spis som ger både mysfaktor och lägre energikostnader. Från vardagsrummet nås köket och matplatsen genom en passage. Det fullutrustade köket i vinkel erbjuder gott om förvaring i både under- och överskåp samt fina arbetsytor.

Strax innanför köket ligger den kombinerade groventrén och tvättstugan med ett skafferi. Från groventrén nås det vidbyggda garaget med elport som gör parkering av bilen och transport av både matvaror och annat smidig.

Genom en altandörr når vi det rejäla uterummet som vetter mot trädgården. Strax utanför uterummet finns det ett flertal utemiljöer att njuta på. Trädgården har både prydnadsväxter och fruktträd/bär och upplevs lummig och uppväxt. Grön häck som omgärdar hela tomten. Ytterligare en förvaringsyta i form av förrådsbyggnad i trädgården.

Närområde

Tvååker ligger 15 km från Varberg och 20 km från Falkenberg. Här finns ca: 5000 invånare och ett stort utbud vad gäller närservice. Naturskönt område med flera fina promenadstråk samt närhet till badplatser i Björkäng, Gamla Köpstad och Byasjön.

Dokument

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
070-221 40 07
samuel@vffab.se
Extra kontaktperson Sanna Berglund
Fastighetsmäklare
070-5684286
sanna@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Wallmarksvägen 7?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan