Bostadsrätt

Södra vägen 21

Välkommen till Brf Ankaret – ett modernt hem med allt du behöver!

Drömmer du om en nyproducerad lägenhet med generösa ytor och modern komfort? Denna 4 rok på hela 107 kvm erbjuder en ljus och rymlig miljö där varje kvadratmeter är väl genomtänkt. Tillträde hösten 2026.

Här möts du av en öppen planlösning som ger ett luftigt och socialt vardagsrum, perfekt för både vardag och fest. De tre sovrummen är väl tilltagna och ger plats för både familj och gäster.

Den stora uteplatsen på 23 kvm i sydvästläge blir din nya oas, perfekt för härliga sommarkvällar och avkoppling i solen.

Bostaden erbjuder även:
Två fräscha badrum, ett större med både tvättmaskin, torktumlare och dusch, samt ett mindre med dusch.
Stilren ekparkett genom hela bostaden som bidrar till ett varmt och modernt intryck.
Här bor du med närhet till både stad och natur, i en förening som sätter komfort och trivsel i fokus.

Att köpa en lägenhet i Brf Ankaret ger dig valmöjlighet och ekonomisk flexibilitet i ditt bostadsköp.
Vi erbjuder en modell med strimlade lån i bostadsrättsföreningen, vilket innebär att du kan påverka din månadsavgift i föreningen genom att välja nivå på insatsen vid lägenhetsköpet.
Fullt föreningslån: Lägre insats och högre föreningslån för bostadsrätten. Detta alternativ innebär en månadsavgift som inkluderar förvaltning, drift och underhåll av fastigheten samt räntekostnad för din bostadsrätts andel av föreningens lån. Det här upplägget är vanligast på marknaden.
Inget föreningslån: Högre insats och inget föreningslån för bostadsrätten. Detta alternativ innebär en lägre månadsavgift som endast avser förvaltning, drift och underhåll av fastigheten.
Halvt föreningslån: En kombination av de två ovanstående alternativen. Detta alternativ innebär en månadsavgift som inkluderar förvaltning, drift och underhåll av fastigheten samt halverad räntekostnad för din bostadsrätts andel av föreningens lån.
Denna flexibilitet låter dig anpassa ditt köp efter din ekonomiska situation. Förutom dessa möjligheter hjälper föreningens solpaneler till med att sänka energikostnaderna, och räntegarantin på föreningens lån håller månadsavgifterna stabila. Huset byggs enligt energiklass B, vilket ger möjlighet till Grönt bolån med förmånligare privata lånevillkor.

Välkommen att kontakta Sanna Berglund för att boka ett informationsmöte.

Boarea

107 kvm

Rum

4 rok

Avgift

5 144 kr/mån

Pris

4 995 000 kr

Fakta och dokument

Adress
Södra vägen 21

Våning
1 av 4 (hiss finns)

Kommun
Varberg

Kommunalskatt
32,007 %

Byggnadstyp
Flerbostadshus

Byggnadsår
2026

Bostadsrättsföreningen
Brf Ankaret i Varberg

Indirekt nettoskuldsättning
331 120 kr

Närområde

Attraktiva Söder med promenadavstånd till vackra Strandpromenaden, havet och centrum. Området har blandad bebyggelse med villor, hyreshus och radhus. Närhet till skola & dagis.

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Sanna Berglund
Fastighetsmäklare
070-5684286
sanna@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Södra vägen 21?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.