Bostadsrätt

Möllegatan 16, 1101

Mitt i Falkenbergs centrum med all tänkbar närservice runt knuten finner vi denna rymliga, ljusa och helt nybyggda tvårummare. Med cirka 65 kvadratmeter rymmer bostaden ett stort socialt kök i varm mellangrå kulör med gott om arbetsytor i öppen planlösning mot sällskapsrummet. Köket är fullutrustat och rymmer gott om förvaring. Via altandörren nås balkongen mot den skyddade innergården. I anslutning till vardagsrummet finner vi sovrummet med den väl tilltagna klädkammaren. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Stilren färgsättning i grått och vitt. På Möllegatan 16 bor man nära centrumutbud, bussterminal, livsmedelsbutik och samtidigt med cykelavstånd till havet.

Varmt välkomna att kontakta oss för en visning av bostaden.

Boarea

64.3 kvm

Rum

2 rok

Avgift

4 735 kr/mån

Pris

2 395 000 kr

Fakta och dokument

Adress
Möllegatan 16, 1101

Våning
2 av 5 (hiss finns)

Kommun
Falkenberg

Kommunalskatt
32,758 %

Byggnadstyp
Flerbostadshus

Byggnadsår
2022-2023

Bostadsrättsföreningen
Brf Bageriet i Falkenberg

Månadsavgiften
I månadsavgiften ingår bland annat värme, skötsel, amortering på bostadsrättsföreningens lån och avsättning till framtida yttre underhåll. 280kr tillkommer för media.

Indirekt nettoskuldsättning
979 616 kr

Rumsbeskrivning

Mitt i Falkenbergs centrum med all tänkbar närservice runt knuten finner du detta nybyggda bostadsrättshus. Från trottoaren på Möllegatan kommer du in i det moderna trapphuset belagt med klinkergolv, sedan tar du bekvämt hissen upp till bostaden. Bostaden om cirka 65 kvadratmeter rymmer ett stort socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt ett väl tilltaget sovrum med klädkammare. Utmed merparten av bostaden löper balkongen som vetter ut mot den lugna och skyddade innergården.

En rymlig hall med praktiskt klinkergolv och plats för förvaring av ytterkläder leder oss in i bostaden. Direkt till vänster finner du det ljusa köket i en sober, varmgrå kulör med gott om förvaring och arbetsytor. Köket är fullutrustat med rostfria vitvaror. I anslutning till köket finns plats för matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer med enkelhet en större soffgrupp och tillhörande möblemang. Från kök/matplats/vardagsrum nås bostadens balkong. Med förmiddagssol kan man med fördel avnjuta sin frukost under sommarhalvåret utomhus.

I andra änden av vardagsrummet från köket ligger sovrummet med tillhörande klädkammare. Även här ett tilltaget rum med gott om yta för både stor säng och ytterligare möbler. Den praktiska klädkammaren rymmer både kläder och sängkläder.

I anslutning till hallen hittar du bostadens badrum. Helkaklat i varmgrått och vitt, med duschvägg i glas, praktisk kommod och spegel med förvaring, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan för enkel och praktisk hantering av tvätten.

Föreningen erbjuder parkeringsplats på innergården som tecknas genom ett separat avtal. Samtliga entrédörrar har elektroniskt lås med tag, här finns miljörum för smidig och praktisk källsortering, flertalet utrymmen inomhus för både cykel och rullator/barnvagn/rullstol. Förråd till respektive bostad i källarplan som nås med hiss.

På Möllegatan 16 bor man nära centrumutbud, bussterminal, livsmedelsbutik och samtidigt med cykelavstånd till havet.

Varmt välkomna att kontakta oss för en visning av bostaden.

Närområde

Boende mitt i centrala Falkenberg med direkt tillgång till stadens serviceutbud. Cykelvägar till Skrea Strand, gångavstånd till bibliotek, biograf, caféer och restauranger.

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
070-221 40 07
samuel@vffab.se
Extra kontaktperson Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
070-5684200
anders@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Möllegatan 16, 1101?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.