Bostadsrätt

Hjortvägen 24D

Välkomna till denna enrummare om 31 kvadratmeter på Hjortvägen 24D. Här finns möjligheten till att förvärva en lägenhet på markplan med egen uteplats, nära till havet och med stor potential. Bostaden inrymmer ett kök, badrum och vardagsrum. Bostaden har ett förråd utvändigt. Bostaden har stort ljusinsläpp i olika väderstreck och upplevs ljus.

Då bostaden är i genomgående behov av renovering finns alla möjligheter till att skapa sitt drömboende från grunden. Vi kommer in i bostaden från ytterdörren på markplan och i hallen finns det plats för avhängning av ytterkläder i form av hatthylla och inbyggda garderober.

Till höger från entrén ligger köket med stort ljusinsläpp. Vidare in i hallen finner vi badrummet. Här finns möjligheten till att få plats med alla tänkbara bekvämligheter som tvättmaskin/torktumlare, handdukstork med mera.

Fortsatt in i bostaden ligger kombinerat vardagsrum/sovrum med utgång till den egna lilla trädgården/uteplatsen med kvällssol. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp och lugnt läge.

Föreningen som är populär kan stoltsera med havet inom promenadavstånd, närhet till service på Hjortsbergs centrum i form av mataffär, blomsterbutik, bageri med mera och en egen tennisbana samt boulebana. Denna bostad kan ses som ett praktiskt kanonalternativ till en badstuga på Skrea Strand med de få hundra meterna till stranden och bekvämligheten av en bostadsrätt.

Kontakta mäklare Samuel Olsson, samuel@vffab.se för mer information om detta objekt.

Boarea

31 kvm

Rum

1 rok

Avgift

2 694 kr/mån

Pris

950 000 kr

Fakta och dokument

Adress
Hjortvägen 24D

Våning
1 av 2

Kommun
Falkenberg

Kommunalskatt
32,777 %

Byggnadstyp
Flerbostadshus

Byggnadsår
1971-74

Bostadsrättsföreningen
HSB Brf Sandslätt

Månadsavgiften
I avgiften ingår allt exklusive försäkring.

Närområde

Lugnt och trevligt bostadsområde med blandad bebyggelse. Flertalet stora grönområden för lek och utomhusaktiviteter.

Dokument

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
070-221 40 07
samuel@vffab.se
Extra kontaktperson Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
070-5684200
anders@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Hjortvägen 24D?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan