Köpa bostad

Ditt drömboende – vårt jobb

Att köpa en bostad är för de allra flesta av oss den största och viktigaste affären vi gör i livet, och då inte bara sett till priset. För att du ska trivas i ditt hem under lång tid måste bostaden uppfylla din eller familjens behov, vad gäller storlek och läge.

När du börjar leta bostad är det en god idé att skaffa ett förhandsbesked om lån av banken, så du vet hur stor summa du har råd att köpa för. Jämför gärna flera bankers räntor och avgifter, våga förhandla för att få så bra lånevillkor som möjligt.

Vi på Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå hjälper dig att hitta rätt. Naturligtvis tar vi även gärna hand om eventuell försäljning av en tidigare bostad. Med oss får du en trygg och rättvis affär.

Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå har ett väl utbyggt kundregister, som får förhandsinformation om nya objekt. Hör av dig till oss för personlig kontakt och en möjlig genväg till din drömbostad.

Vi är anslutna till Fastighetsmäklarförbundet, vilket innebär att vi följer förbundets etiska regler och har tillgång till kvalificerad juridisk expertis.

Välkommen att kontakta oss.