Bostadsrätt

Annelundsvägen 1A

Din drömbostad nära havet!

Välkommen till ditt nya drömhem! Detta nyproducerade radhus i eftertraktat gavelläge erbjuder en perfekt kombination av modern design och funktionalitet.

Entréplan:
När du kliver in möts du av ett rymligt och ljust kök med öppen planlösning som ger en inbjudande atmosfär för sociala sammankomster. Här finns möjlighet att installera en köksö för extra arbetsyta och förvaring. Det stora badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagen. På entréplanet finns även ett sovrum som kan användas som gästrum, kontor eller barnrum.

Övre Plan:
En trappa upp möts du av ett mysigt allrum, perfekt som TV-hörna eller lekrum. Här finner du två sovrum, varav det ena är större och utrustat med en klädkammare för optimal förvaring. Det andra badrummet på övre plan är fräscht och praktiskt med en rymlig dusch.

Detta radhus är beläget i en obelånad förening, vilket innebär låga månadsavgifter och en trygg ekonomisk framtid. Missa inte chansen att flytta in i ett hem som erbjuder både stil och bekvämlighet.

Här har du möjligheten att bosätta dig i idylliska Galtabäck, med närhet till vackra strandängar och det glittrande havet. Studor AB planerar att uppföra nio fantastiska bostäder i radhusform här. I Galtabäck får du uppleva ett öppet landskap med friska havsvindar, mycket solsken och ett rikt fågelliv.

Det nya området i Galtabäck bildar en liten oas för den som uppskattar öppna landskap och natur. Marken runt husen blir välplanerad med skyddade uteplatser och trädgårdar. Husens placering möjliggör de bästa förutsättningarna för solbelysta altaner under eftermiddagen. Huset i öster får en altan i sydväst och en altan i nordöst vilket möjliggör solbelysta altaner under hela dagen.

Det kommer finnas gott om plats för lek och avkoppling samt generöst med parkeringar. De hårdgjorda ytorna kommer delvis bli belagda med natursten närmast husen. I övrigt kommer det planteras träd och annan växtlighet för att rama in området och skapa förutsättningar till ett trivsamt boende.

Preliminärt tillträde i slutet av 2025.
Missa inte chansen att hitta ditt nya hem i denna natursköna pärla, bara en kort resa söder om Varberg. Skynda att boka in dig på visning – kontakta Sanna Berglund idag!

Boarea

114 kvm

Rum

4 rok

Avgift

1 520 kr/mån

Pris

4 500 000 kr

Fakta och dokument

Adress
Annelundsvägen 1A

Kommun
Varberg

Kommunalskatt
32,007 %

Byggnadstyp
Radhus

Byggnadsår
2025

Månadsavgiften
Utöver årsavgiften tillkommer kostnaden för eget abonnemang av el till uppvärmning (frånluftsvärmepump), hushållsel, VA-avgifter, sophantering och eventuella bredbands-, TV- och telefontjänster.

Närområde

G:a Köpstad ligger söder om Träslövsläge som i folkmun kallas Läjet är ett gammalt fiskeläge strax söder om Varberg. En del av den tidiga bebyggelsen finns kvar längs den smala Storgatan, där små stugor och äldre boningshus kantas av röda fiskebodar. Träslövsläge har vuxit åt både söder och öster, och har idag både bank, matbutik, bageri & skola. Vid sidan av fiskehamnen finns en välutrustad småbåtshamn med bensinstation och restaurang. I Träslövsläge finns utmärkta vindsurfing-möjligheter och vackra sandstränder. I G:a Köpstad finns fina grönområden och vackra promenadstråk vid havet samt fina bad.

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Sanna Berglund
Fastighetsmäklare
070-5684286
sanna@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Annelundsvägen 1A?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan