Villa

Rimmarevägen 46A

Parhus med potential - perfekt för den händige!

Letar du efter ett projekt med stor potential? Då kan detta parhus från 1990-talet vara det perfekta alternativet för dig! Huset har en boyta på 102 kvm fördelat på 4 rum och kök. Den ljusa och luftiga planlösningen erbjuder gott om utrymme för både familjeliv och socialt umgänge.

Trädgårdens storlek ger plats för både lek och avkoppling. Här kan du njuta av solens strålar på uteplatsen eller odla dina egna grönsaker i trädgårdslandet. Centralt beläget med goda kommunikationer och närhet till både närservice och förskolor/skolor.

Varmt välkommen att kontakta Samuel Olsson, samuel@vffab.se för mer information eller visning.

Välkomna till Rimmarevägen 46A. Parhus om cirka 102 kvadratmeter boyta i familjevänliga och trivsamma Tröingeberg. Här kan man med godan ro låta barnen leka fritt bland villabebyggelsen. Byggnaden är uppförd i 1,5 plan med förråd och uteplatser i två väderstreck. Den stora hörntomten möjliggör för både lek och trädgårdsfix. Här kan du njuta av solens strålar på uteplatsen eller odla dina egna grönsaker i trädgårdslandet.

Med kök, vardagsrum med utgång till uteplatsen, badrum och hall på entréplan och sovrum med badrum på övervåningen skapas en social och en privat del i bostaden.

Huset är i behov av renovering, vilket ger dig en unik möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden. Med lite kärlek och omsorg kan du skapa ditt drömhem! Är du redo att ta dig an detta spännande projekt? Kontakta oss idag för mer information eller visning!

Boarea

102 kvm

Rum

4 rok

Pris

1 895 000 kr

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
1 895 000 kr 1 2024-06-08 11:20

Fakta och dokument

Fastighetsbeteckning
Tröinge 3:175

Adress
Rimmarevägen 46A

Kommun
Falkenberg

Kommunalskatt
32,777 %

Byggnadstyp
1½-plans parhus

Byggnadsår
1991

Närområde

Familjevänligt område beläget strax utanför Falkenbergs centrum. Närhet till grönområden, pendling och stadens utbud.

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
070-221 40 07
samuel@vffab.se
Extra kontaktperson Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
070-5684200
anders@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Rimmarevägen 46A?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan