Villa

Högavägen 2

Charmigt hus med potential att sätta egen prägel - Möjlighet till magisk utsikt

Välkommen till detta härliga hus beläget i det eftertraktade området Kärradal! Här finner du en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem. Med en stor och välskött tomt får du utrymme att skapa den perfekta trädgården för avkoppling, odling eller lek. Huset bjuder på en trivsam atmosfär och flexibla utrymmen, redo för dig att sätta din personliga prägel på. Oavsett om du vill skapa en modern villa, ett traditionellt hem eller något mitt emellan, erbjuder detta hus grunden för att förverkliga dina idéer.

Välkommen till detta härliga hus med massor av potential! Med 112 kvadratmeter boyta, plus 29 kvadratmeter extra utrymme, erbjuder detta hus möjlighet att skapa ditt drömhem. Dessutom finns chansen att inreda vinden, vilket kan ge dig en mer yta samt en fantastisk utsikt.

När du kommer in i huset möts du av en inbjudande entré som leder till alla rum på entréplanet. Köket, renoverat 2006, är utrustat med ny kyl, frys och ugn från 2023. Badrummet är helkaklat med dusch, wc och kommod, också renoverat 2006. Badrummet har golvvärme. Vardagsrummet är ljust och öppet, med ett härligt burspråk som skapar en luftig känsla. Från vardagsrummet når du den stora altanen som ligger i ett soligt västerläge, perfekt för att njuta av kvällssolen.

En trappa upp finns ett stort allrum med öppen spis, vilket ger en mysig och varm atmosfär. Här finns även en fransk balkong med västerläge, perfekt för att koppla av och njuta av utsikten. På detta våningsplan hittar du två stora sovrum, med möjlighet att skapa ett tredje om så önskas. Badrummet är även det helkaklat, med wc, kommod och badkar. Även detta badrum har golvvärme.

I källaren finns en markvärmepump som ger kostnadseffektiv uppvärmning, samt en helt ny tvättmaskin från Electrolux som fortfarande är oöppnad, tillsammans med en torktumlare från Samsung. Från källaren finns också en utgång till trädgården, vilket ger en enkel tillgång till utomhusområdet.

Trädgården är en riktig oas med blommor som blommar hela sommaren. Här finns också praktiska förvaringsmöjligheter, som ett förråd som kan användas som redskapssbod, cykelhus och förvaring av utemöbler.

Detta hus har allt du behöver för att skapa ditt eget paradis. Med möjlighet att inreda vinden kan du skapa en unik plats med en fantastisk utsikt.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt nya hem!

Boarea

112 kvm

Rum

4 rok

Pris

3 995 000 kr

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
3 800 000 kr 1 2024-05-13 09:52

Fakta och dokument

Fastighetsbeteckning
Torpa-Kärra 6:66

Adress
Högavägen 2

Kommun
Varberg

Kommunalskatt
32,007 %

Byggnadstyp
1½-plansvilla med källare

Byggnadsår
1936

Närområde

Populära Kärra med sina fantastiska bad från både sandstränder och klippor. Här finns blandad bostadsbebyggelse för både fritids- och permanentbruk. Vid Fridas restaurang vacker sandstrand.

Dokument

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Sanna Berglund
Fastighetsmäklare
070-5684286
sanna@vffab.se
Extra kontaktperson Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
070-221 40 07
samuel@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Högavägen 2?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan