Villa

Havsbadsallén 22

Utmed Havsbadsallén bara några få hundra meter ifrån populära Skrea Strand finner vi denna välplanerade och attraktiva bostad om cirka 102 + 70 kvadratmeter i 1,5-plan. Bostaden erbjuder ett flertal sällskapsytor i form av vardagsrum, uterum och ett rymligt kök. Helkaklat, renoverat badrum på entréplan, tre sovrum och en toalett på övre plan. Ett av sovrummen har utgång till balkong i västerläge mot havet. Nyrenoverad källare under hela huset som rymmer pannrum, tvättstuga, förvaringsytor m.m.

Gräsmatta och en etablerad häck runtom huset samt en stenlagd uppfart med plats för ett flertal bilar.

Välkomna på visning!

Boarea

102 kvm

Rum

5 rok

Pris

4 750 000 kr

Fakta och dokument

Fastighetsbeteckning
Jordgubben 8

Adress
Havsbadsallén 22

Kommun
Falkenberg

Kommunalskatt
32,761 %

Byggnadstyp
1½-plansvilla med källare

Byggnadsår
1954

Rumsbeskrivning

Från Havsbadsallén går du fram till huset på gången av natursten och sedan upp för den utvändiga trappen till huvudentrén. Väl inne i bostaden finner du en hall för avhängning av ytterkläder och trappa både ner till källaren och till övervåningen. På golvet i hallen ligger ett stryktåligt och praktiskt klinkergolv.

Till höger från entrén ligger det fullutrustade köket. Köket erbjuder gott om förvaring i både under- och överskåp, bra arbetsytor på träbänkskivan samt ett fint ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. Rostfria vitvarorna och vitkaklat stänkskydd ovan bänkskiva. Från köket nås den stora matplatsen som rymmer många gäster. Kök, matplats och vardagsrum går i öppen planlösning med ett genomgående golv. Mitt i vardagsrummet finner vi en öppen spis för både mysfaktor och billig uppvärmning. Den öppna spisen behöver provtryckas och godkännas av behörig fackman innan användning. Vardagsrummet med utgång till den inglasade altanen rymmer en större soffa och uterummet kan nyttjas under vår, sommar och höst som ett extra rum.

På entréplan ligger det stora helkaklade badrummet med golvvärme, dusch och badkar. Stilrent i vitt och grått med badrumsinredning i ljust trä. Gott om förvaring i högskåp och kommod med dubbla handfat.

Övre plan rymmer tre sovrum, varav ett med utgång till balkong i västerläge. Behöver man inte samtliga sovrum så kan det mindre med fördel nyttjas som klädkammare eller hemmakontor. På övre plan ligger även ett halvkaklat WC.

Källarplan som genomgått renovering under 2022 rymmer stora förvaringsytor, tvättstuga och pannrum.

Huset är besiktigat av Anticimex och hela protokollet finns att ta del av som bilaga.

Närområde

Ett utav Falkenbergs mest attraktiva områden med närhet till Skrea Strand och centrum.

Dokument

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
070-221 40 07
samuel@vffab.se
Extra kontaktperson Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
070-5684200
anders@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Havsbadsallén 22?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan