Gårdar

Getterövägen 4

5,6 ha på Getterön-Offentlig auktion

Fastigheten Varberg Getterön 2:12 med adress Getterövägen 4 A, 432 93 Varberg, kommer att utbjudas på offentlig auktion enligt samäganderättslagen den 12 december 2023 kl. 10.00 genom av tingsrätten förordnad god man jur. kand. Tommy Ström.
Auktionen äger rum i Folkets Hus, Varberg.
Information om fastigheten och auktionsvillkor återfinns på Hemnet men kan även beställas via e-post: info@tommystrom.se.
Gruppvisning sker på fastigheten den 4 december 2023 kl. 14.00 – 15.30.

Fastigheten består av en sammanhängande tomt väster om flygfältet på ca 56 000 kvm med en samlad byggnation i hörnet Getterövägen /Killingstångevägen.
Byggnaderna består av en äldre ekonomibyggnad i vinkel med fasader och yttertak av plåt med delvis gjutet golv. Stomme av trä. Portar i olika storlekar till magasin, garage, vedbod och förråd samt loft. Ca 300 kvm enl. tax.
Gamla brygghuset idag innehållande två fritidsboenden bredvid varandra med egna våtutrymmen med wc/dusch samt kök/pentry. Inglasade uterum. Fasader och stomme av trä, yttertak av plåt, kopplade fönster. Uppvärmning via elradiatorer. Källare under viss del, kallyta med VV-beredare, wc samt inkommande el.
Ca 60 kvm enl.tax.
Friliggande fritidshus med storstuga, kök och inglasat uterum. Wc/dusch. Trästomme och fasader av liggande träpanel samt yttertak av papp. Ca 35 kvm enl.tax.

Samtliga boenden har vatten från egen brunn med avlopp kopplat på gårdens f.d. bostadshus som är avstyckat sen tidigare. (Grannhuset i hörnet)
Det svarta fritidshuset som ligger öster om ekonomibyggnaden ingår ej i försäljningen men har en eventuell nyttjanderätt av marken där det ligger fram till 2030.
Denna byggnad har eget kommunalt VA. (Ägarna till denna byggnad kan ev. tänka sig att sälja)
I fastighetens tomtgräns mot flygfältet ligger även en hangarbyggnad som till viss del ligger på denna fastighetens mark. Ett arrende om ca 20.000,-/år utgår för denna markbit.

Boarea

32 kvm

Fakta och dokument

Fastighetsbeteckning
Getterön 2:12

Adress
Getterövägen 4

Kommun
Varberg

Kommunalskatt
31,988 %

Närområde

Ett av Varbergs attraktivaste bostadsområden med i huvudsak fritidshus med närhet till stans bästa badvikar.

Dokument

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
070-5684200
anders@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Getterövägen 4?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan