Villa

Ringarekullsvägen 20

Totalrenoverad villa om 125 kvadratmeter boyta och 80 kvadratmeter biyta. Bostaden ligger vackert beläget med skyddat läge i populära Vessigebro. Bostaden erbjuder ett flertal sovrum, nyrenoverade badrum, sällskapsytor, nyrenoverat kök med öppen planlösning mot matplats, nya ytskikt i samtliga rum, en stor källare med goda användningsområden så som tvättstuga, hemmagym, badrum med bastu och förvaringsytor.

Uppfart till garage har asfalterats. Stor tomt med gräsmatta och uppvuxen häck.

Villan har genomgått omfattande reparationer, renoveringar och förbättringar sedan förvärvet. Fastighetsägare och fackmän har utfört renoveringarna. Samtliga fönster är utbytta, man har bytt ut delar av servisledningen till vatten, fiber har installerats. Huset värms upp av en luftvärmepump med vattenburet system.

Huset är besiktigat med säljarförsäkring av Anticimex. Hela protokollet finns att ta del av som bilaga. Varmt välkomna på visning!

Boarea

125 kvm

Rum

5 rok

Pris

3 000 000 kr

Fakta och dokument

Fastighetsbeteckning
Vessige 21:1

Adress
Ringarekullsvägen 20

Kommun
Falkenberg

Kommunalskatt
32,758 %

Byggnadstyp
1½-plansvilla

Byggnadsår
1954

Rumsbeskrivning

Genom ytterdörren kommer du in i huvudentrén och finner en praktisk hall i sober färgsättning med avhängning av ytterkläder och gott om förvaring. Från hallen når du samtliga rum på entréplan och den fungerar som ett naturligt nav i huset. I direkt anslutning till trappan upp till övervåningen ligger ett mindre gäst-WC och ett sovrum/hemmakontor.

I andra änden finner du det renoverade köket, matplatsen och det stora vardagsrummet med utgång till baksidan och altanen. Köket renoverades nyligen och går i stilren mörkgrå kulör med rostfria vitvaror. En matchande kakelplatta fungerar som stänkskydd. Köket har gott om förvaring och bra arbetsytor. Fint naturligt ljus från det stora fönstret som vetter ut mot naturen runt knuten.

Angränsande till köket hittar du matplats. Här finns det gott om yta att möblera med ett stort matsalsbord för att rymma den stora familjen eller många gäster.

Vidare ligger det stora vardagsrummet med insatskamin. Även här gott om ytor för att möblera med soffgrupper, bokhyllor och TV. Kaminen som monterats i murstocken skapar en mysig stämning och hjälper till med uppvärmningen av bostaden när det är riktigt kallt ute.

Från entréhallen når du övervåningen genom trappa. En övre hall leder till de tre sovrummen och badrummet på övre plan. De tre sovrummen rymmer gott och väl dubbelsäng och garderober för kläder/sängkläder. Det större av de tre sovrummen har en balkong som vetter ut över naturen i ett ostört läge. Här kan du med fördel avnjuta frukosten eller morgonkaffet. Mellan de två sovrummen ligger ett helkaklat badrum med dusch.

Källaren nås både via invändig trappa och groventré i anslutning till uppfarten. Källaren har även den genomgått en omfattande renovering och uppfräschning med ny färg, puts och golv. Här finner du praktiska förvaringsytor, hobbyrum, pannrum, tvättstuga med bastu och dusch, hemmagym och matkällare/skafferi.

Dubbla uppfarter på framsidan av huset för bilparkering. Här finns ett garage och en mindre carport för förvaring av cyklar och diverse.

Närområde

Vessigebro är en tätort som tillhör Falkenbergs kommun med ca 750 invånare. Vessigebro är omgivet av stora naturområden, lantbruk, skog och sjöar.

Bebyggelsen består främst utav villor men det finns även lantbruksfastigheter och även ett fåtal flerfamiljshus. I samhället finns det mesta man kan tänkas behöva som exempelvis förskola, grundskola (Vessigebroskolan), vårdcentral, livsmedelsaffär, restaurang (Ekholmen), post, frisör och pizzeria.

Man har även nära till bland annat golfbana och badplatser i den närliggande sjön Sjönevad. Till Falkenberg tar man sig enkelt med bil eller buss på ca 15-20 minuter.

Dokument

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
070-221 40 07
samuel@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Ringarekullsvägen 20?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan