Bostadsrätt

Möllegatan 16, 1103

Mysig etta med sovalkov och fransk balkong! En bostad med kvadraten på rätt ställe, lättmöblerade rum och skjutdörrar till fransk balkong mot Möllegatan. Centrum runt knuten och närhet till busstation. Fullutrustat kök och helkaklat badrum med golvvärme och egen kombimaskin.

Boarea

35.3 kvm

Rum

1 rok

Avgift

2 959 kr/mån

Pris

1 395 000 kr

Fakta och dokument

Adress
Möllegatan 16, 1103

Våning
2 av 5 (hiss finns)

Kommun
Falkenberg

Kommunalskatt
32,761 %

Byggnadstyp
Flerbostadshus

Byggnadsår
2022-2023

Bostadsrättsföreningen
Brf Bageriet

Rumsbeskrivning

Entréhall med klinkergolv och plats för avhängning och förvaring. I direkt anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet med golvvärme och kombimaskin. Fullutrustat kök i vinkel med gott om förvaring och arbetsytor i öppen planlösning mot matplats och sällskapsyta. Sovalkov om cirka 12,6 kvadratmeter med plats för en rejäl säng och ytterligare förvaringsmöbel.

Samtliga våningsplan i byggnaden nås via hiss och trapphus. Föreningen erbjuder 4 parkeringsplatser i garage med elport, samt gårdsparkering. I källarplan ligger till varje lägenhet tillhörande förråd.

Närområde

Boende mitt i centrala Falkenberg med direkt tillgång till stadens serviceutbud. Cykelvägar till Skrea Strand, gångavstånd till bibliotek, biograf, caféer och restauranger.

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
070-221 40 07
samuel@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Möllegatan 16, 1103?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.