Bostadsrätt

Holgersgatan 2B

Välkomna till denna stora tvåa om på Holgersgatan 2B. Här bor man i en välskött HSB-förening med tillgång till egen garageplats under huset, hiss upp till bostaden och lyxen av en stor altan med söderläge. Ett stenkast ifrån stadens centrum och vackra Doktorspromenaden.

Bostaden om 76,5 kvadratmeter på första våning med hiss totalrenoverades för ett antal år sedan av fackmän och erbjuder ett stilrent och modernt boende mitt i staden. Här finner vi väl tilltagna rum, vackert ljusinsläpp i två väderstreck, sober och stilren färgsättning genom hela lägenheten, modernt och påkostat kök från HTH med rostfria vitvaror och gott om förvaring samt en stor terass om cirka 23 kvadratmeter i söderläge.

Inflyttningsklart och nyrenoverat! I avgiften om 5061 kr/mån ingår värme, vatten, internet, kabel-TV och garage. Hemförsäkring och hushållsel tillkommer utöver avgift. För mer information om föreningen eller bostaden, kontakta oss.

Vi ombesörjer privatvisning om så önskas. Vi ses på visning!

Boarea

76.5 kvm

Rum

2 rok

Avgift

5 061 kr/mån

Fakta och dokument

Adress
Holgersgatan 2B

Våning
2 av 3 (hiss finns)

Kommun
Falkenberg

Kommunalskatt
32,761 %

Byggnadstyp
Flerbostadshus

Bostadsrättsföreningen
HSB Brf Tunnbindaren i Falkenberg

Månadsavgiften
I avgiften ingår värme, vatten, internet, kabel-TV och garage.

Rumsbeskrivning

In genom ytterdörren kommer vi in i en rymlig hall med både hatthylla och stängd förvaring i form av klädkammare. Hallen är möblerbar och kan med fördel inredas med sittmöbler och ytterligare förvaring. Till höger i hallen ligger bostadens badrum som också det renoverades ihop med övriga rum. Arbetet är utfört av fackman. En sober gråskala både på vägg och golv i form av våtrumsmatta. Stor kommod och spegelskåp, praktisk bänkskiva i trä ovanför tvättmaskin/torktumlare från LG, handdukstork och dusch.

Till höger om hallen ligger kök och tillhörande matplats. Köket har praktiska arbetsytor och gott om förvaring i form av stora utdragslådor och högskåp. Sober färgsättning även här med antracitgrå och vita fronter ihop med den gråa bänkskivan. Köket är fullutrustat och erbjuder bland annat hel kyl och hel frys, ugn, diskmaskin och en inbyggd kaffemaskin. I kökets ena del finns plats för ett större matbord som rymmer 6-8 personer under stora fönster.

Från köket nås bostadens stora, lättmöblerade sällskapsyta med gott om plats för soffa och övrigt möblemang. Även detta rum kan inredas till kombinerat vardagsrum/matsal. Från vardagsrummet nås den stora altanen i söderläge med vacker grönska och skyddat läge. Här finns möjligheten att njuta av en fika eller måltid sena sommarkvällar och soliga vårdagar.

Bostadens sovrum är också detta väl tilltaget och rymmer med enkelhet en kontinentalsäng/dubbelsäng. Här har man förberett för TV för den som vill.

Till bostaden hör en garageplats under huset. Förråd i anslutning till bilplats ingår också. Ytterligare förråd på markplan i trapphuset. Gästparkering finns på baksidan av huset för gäster.

Närområde

Boende mitt i centrala Falkenberg med direkt tillgång till stadens serviceutbud. Cykelväg längs med Ätran till Skrea Strand, gångavstånd till bibliotek, biograf, caféer och restauranger.

Dokument

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
070-5684200
anders@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Holgersgatan 2B?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.