Villa

Stenviksvägen 3

Varmt välkomna till Stenviksvägen 3 på populära Näset i Falkenberg. En kort promenad från huset ligger havet och närheten till kusten är påtaglig i området. Vackra promenadleder, stora grönområden, kobbar och stränder finns alla inom minuters avstånd. Området är familjevänligt med lekplatser och lugna gator och lummiga och uppväxta trädgårdar runtomkring i hela området – här kan man med godan ro låta barnen leka fritt bland villabebyggelsen.

Här finner vi ett renoverat 1,5-planshus med skyddat läge på hörntomt och återvändsgata rymmande två lägenheter. De båda bostäderna har separata entréer och varsin uteplats.

I lägenhet 1 om 113 kvadratmeter finns rymlig hall, gästtoalett, badrum med TM/TT, två sovrum på nedre plan, nytt kök och matplats, vardagsrum och ytterligare sovrum och vardagsrum på övre plan. Fin uteplats i soligt läge avskild med spaljé. Egen gräsmatta.

I lägenhet 2 om 132 kvadratmeter finns en rymlig hall, gästtoalett, tvättstuga, badrum, nytt fräscht kök med tillhörande matplats, ett stort vardagsrum och flera sovrum både på nedre och övre plan. Uteplats under tak i samma väderstreck som lägenhet 1, avskild med spaljé och en egen gräsmatta.

Alla ytskikt i byggnaden är renoverade, nya kök, ny eldragning, ny VVS. Bostadshuset är delat till två bostäder med uppreglade väggar, vilka kan tas bort för att öppna till en stor bostad. Detta möjliggör således generationsboende, uthyrning eller nyttjandet av hela villan för eget bruk.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Huset är besiktigat av Anticimex med säljarförsäkring och hela protokollet finns att ta del av som bilaga. Anmälan till visning görs på mäklarens hemsida.
Vi ses på visning!

Boarea

245 kvm

Rum

8 rok

Pris

5 950 000 kr

Fakta och dokument

Fastighetsbeteckning
Hjulångaren 2

Adress
Stenviksvägen 3

Kommun
Falkenberg

Kommunalskatt
32,758 %

Byggnadstyp
1½-plansvilla

Byggnadsår
1969

Rumsbeskrivning

Lägenhet 1:
Vi kommer in till bostaden in i den tilltagna hallen. I hallen finns gäst-WC och förvaring för ytterkläder. Från hallen nås övre plan via trappa.

Från hallen kommer vi in i vardagsrum och kök i öppen planlösning. Det fullutrustade köket med vita fronter och grå bänkskiva i vinkel erbjuder fina arbetsytor och gott om förvaring. Rostfria vitvaror i form av kyl/frys, micro och ugn. Köket erbjuder plats för matbord och stolar. Det stora glaspartiet mot baksidan ger ett fint naturligt ljus. Från matplatsen/köket nås uteplatsen under tak via en altandörr.

I anslutning till vardagsrummet ligger badrummet med dusch, badkar, dubbelkommod med spegelskåp och tvättmaskin/torktumlare.

Två sovrum på nedre plan samt ett något större rum som kan nyttjas till sovrum eller vardagsrum på övre plan. Här nås den indragna balkongen under tak via en altandörr. Från balkongen kan man blicka söderut över Ringsegårds Strand och Bobergs udde.

Lägenhet 2:
Hall med gäst-WC, tvättstuga och förvaring. Från hallen kommer vi in till vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning. Även här vita fronter och en grå bänkskiva i det moderna köket. Gott om förvaring och arbetsytor. I direkt anslutning till köket finner vi det största av de tre sovrummen i lägenheten.

Utrymme för ett större matbord vid matplats med fönster mot baksidan. Här nås uteplatsen under tak via altandörr. Väl tilltaget vardagsrum som rymmer en större soffgrupp.

Övre plan rymmer ett badrum, ytterligare vardagsrum och två sovrum.

Dokument

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
070-221 40 07
samuel@vffab.se
Extra kontaktperson Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
070-5684200
anders@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Stenviksvägen 3?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan