Villa

Ringblommevägen 1

1,5-plansvilla med källare utmed lugn gata i Skogstorp

Varmt välkomna till Ringblommevägen 1 i Skogstorp. Bostaden ligger belägen utmed lugn gata i anslutning till grönområde med fotbollsplan och lekplats. Huset har genomgått förbättringar och renoveringar löpande sedan förvärvet 2005. En social bostad som erbjuder kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning, tre rymliga sovrum på övre plan, ett badrum samt en stor källare med tvättstuga och gott om förvaringsytor.

Den stora tomten om nästan 1100kvm ger stora möjligheter till lek och umgänge utomhus. En altan med plats för både matlagning och middagar omgärdar två av husets sidor.

Boningshuset är besiktigat av Anticimex och hela protokollet finns att ta del av som bilaga.

Välkomna på visning! Vi ombesörjer enskilda visningstillfällen vid förfrågan.

Boarea

90 kvm

Rum

5 rok

Pris

2 495 000 kr

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fakta och dokument

Fastighetsbeteckning
Skogstorp 3:67

Adress
Ringblommevägen 1

Kommun
Falkenberg

Kommunalskatt
32,761 %

Byggnadstyp
1½-plansvilla med källare

Byggnadsår
1957

Rumsbeskrivning

Genom ytterdörren kommer vi in i hallen som sedermera tar oss vidare in i den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum på entréplan. Här finns förvaring och plats för sittmöblemang.

Direkt till höger från ytterdörren ligger det helkaklade badrummet med dusch. Grått klinkergolv och vitkaklade väggar. En kommod och spegelskåp samt väggskåp står för badrummets förvaring av artiklar och handdukar. En handdukstork sitter monterad på väggen invid duschen.

Det fullutrustade köket går även detta i stilrent vitt och grått med rostfria elkapitalvaror. Mörkgrått stänkskydd ovan den gråa bänkskivan. Goda arbetsytor och fönster för naturligt ljus. Gott om förvaring i både under- och överskåp. I köket finns plats för matbord invid fönstret.

Köket kopplas ihop med matsal och vardagsrum genom öppen planlösning. Här ligger ett vackert parkettgolv. Plats för ett större matsalsbord och gott om stolar för middagsbjudningar och sällskap. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer sittgrupp och soffbord.

Övre plan och källarplan nås via trappa i hallen. Övre plan rymmer tre väl tilltagna sovrum med plats för både fristående förvaring och garderober. Här finner vi även ett badrum som i dagsläget används som förvaringsutrymme. På källarplan hittar vi tvättstuga, pannrum och förrådsytor.

Den lugna tomten har stor gräsmatta, en lekstuga/friggebod och man har utmed två av husets sidor byggt en rejäl altan med plats för både matlagning och middagar under sommarens månader.

Huset har genomgått större renoveringar under senaste åren. Bland annat har taket lagts om, fasaden har bytts ut till trä från eternit, fönstren har bytts ut och så sent som 2019 byggdes altanen.

Välkomna till Ringblommevägen 1 i familjevänliga Skogstorp med närhet till både grönområden, natur och skola.

Närområde

Skogstorp är beläget strax utanför Falkenberg. Det är enkelt och går snabbt att ta sig in till centrum via cykelvägar, buss eller med bil. För den som är badsugen eller gillar långa promenader på stranden ligger Skogstorp nära till fina badstränder i Olofsbo och Glommen. I Skogstorp finns både villor, bostadsrätter och hyresrätter och området är väldigt populärt bland barnfamiljer.

Här finns flera förskolor, en högstadieskola, idrottsplats, pizzerior, bageri, elupplyst motionsslinga och närhet till golfbana.

Skolportal - www.edu.falkenberg.se
Kommuninformation - www.falkenberg.se

Dokument

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
070-221 40 07
samuel@vffab.se
Extra kontaktperson Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
070-5684200
anders@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Ringblommevägen 1?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan