Villa

Kung Fares väg 7

Villa om cirka 264 kvadratmeter boyta i familjevänliga och trivsamma Tröingeberg. Vackert beläget på höjden i lugnt område på återvändsgata. Byggnaden är uppförd i 1,5 plan med garage och rejäl uppfart. Vattenburen värme genom olje/vedpanna med ackumulatortank, tegel/träfasad, krypgrund och kallvind.

Huset erbjuder ett stort antal sovrum, två badrum, bastu, gäst-WC, stora fina sällskapsytor i båda plan, ett väl tilltaget kök med tillhörande matplats, garage med groventré till pannrum/tvättstuga. Infälld balkong i anslutning till övre vardagsrum samt en altan på baksidan. Uppväxt häck runtom tomten med gräsmatta.

Ett visst renoveringsbehov av ytskikt, kök och badrum.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

Varmt välkomna!

Boarea

264 kvm

Rum

9 rok

Pris

3 850 000 kr

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fakta och dokument

Fastighetsbeteckning
Tröinge 1:44

Adress
Kung Fares väg 7

Kommun
Falkenberg

Kommunalskatt
32,761 %

Byggnadstyp
1½-plansvilla

Byggnadsår
1979

Rumsbeskrivning

Genom huvudentrén kommer vi in i hallen med plats för avhängning av kläder. I hallen ligger ett gäst-WC. Vidare in i huset kommer vi in till vardagsrum/matsal med stora fina fönster ut mot den lugna gatan. Från matsalen nås det rejäla köket med tillhörande matplats. Från köket nås altanen på baksidan av huset genom altandörrar. I direkt anslutning till köket ligger tvättstuga, pannrum och en dörr till det vidbyggda garaget. Här kan man parkera bilen och gå direkt in genom groventrén. I andra änden av huset på bottenplan finner vi två sovrum, ett badrum med badkar samt ett rum med bastu och tillhörande våtrum med dusch.

Från hallen nås övre plan via en vacker och väl tilltagen trappa. Övervåningen rymmer ytterligare 3-4 sovrum ett stort vardagsrum med utgång till balkongen, samt ett badrum.

Närområde

Familjevänligt område beläget strax utanför Falkenbergs centrum. Närhet till grönområden, pendling och stadens utbud.

Dokument

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
070-221 40 07
samuel@vffab.se
Extra kontaktperson Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
070-5684200
anders@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Kung Fares väg 7?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan