Villa

Havsörnsvägen 13

Ett mycket välskött och trevligt havsnära boende med avstyckningsbar tomt, havsutsikt och grönskande läge. Här erbjuds hela fyra sovrum, stort vardagsrum, kök, inglasat uterum och altandäck. Utöver detta finns sutterängdel med tvättstuga, relaxrum och badrum med bastu. På tomten finns garage med förrådsdel och gäststuga i samma stil som huset. Välkommen på visning!

Mejla Anna Carlsson på anna@vffab.se för fullständig objektsbeskrivning.

Boarea

105 kvm

Rum

5 rok

Pris

5 500 000 kr

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fakta och dokument

Fastighetsbeteckning
Årnäs 3:72

Adress
Havsörnsvägen 13

Kommun
Varberg

Kommunalskatt
31,991 %

Byggnadstyp
1-plansvilla med sutterängdel

Byggnadsår
1960

Rumsbeskrivning

Rymlig hall med klinkergolv och garderobsvägg. Härifrån nås allrum/sovrum samt kök. Köket är modernt renoverat med vita släta luckor, mörkt golv, praktiskt bänkskiva och mindre barbord med sittplats för två. Det finns förvaring i form av lådor och skåp samt gott om golvyta.
Från köket når du det inglasade uterummet med plats för större matbord. En perfekt extrayta för umgänge. Här finns skjutbara glaspartier ut till stort altandäck i komposit. En solig plats med havsutsikt.
Villan erbjuder stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Här kan du njuta framför den öppna spisen samtidigt som du kikar ut mot havet.
Vidare in finner du tre sovrum och badrum med dusch. Bostaden har även en sutterängdel med tvättstuga, relaxrum och helkaklat badrum utrustat med WC, dusch och bastu.

På tomten finns garage med förrådsdel och gäststuga i samma stil som huset. Här bor du på en mycket vacker och grönskande tomt med närhet till havet. Ett perfekt ställe att fly till under sommarmånaderna men lika passande som permanentbostad tack vare bostadens alla bekvämligheter.

Närområde

Läget är perfekt för den som vill bo i ett lugnt och trivsamt område nära havet. I området finns badstränder och härliga promenadstråk, skogsområden och naturreservat. Cykelväg till Varbergs centrum och Espevik med Camping, sommarbutik och omtalade Fridas restaurang med musikkvällar & god mat året om.

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
070-5684200
anders@vffab.se
Extra kontaktperson Claes-Håkan Svensson
Fastighetsmäklare
0703-818182
info.chsvensson@telia.com

Intresseanmälan

Är du intresserad av Havsörnsvägen 13?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan