Bostadsrätt

Köpmansgatan 3A

155m² i centrum med dubbla balkonger

Varmt välkomna till denna unika och rymliga bostadsrätt mitt i Falkenberg. Bostaden har fem rum och kök, fördelade på hela 155 kvadratmeter. Lägenheten har stora ytor för socialt umgänge med dubbla vardagsrum och inte mindre än två balkonger. Här bor du med närhet till restauranger, shopping och vackra promenadstråk och med bekvämt cykelavstånd till havet och stranden. Föreningen kan stoltsera med en låg belåningsgrad och fantastisk skötsel och är således en av de mer populära i Falkenberg.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller bokning av en privatvisning. Välkommen!

Boarea

155 kvm

Rum

5 rok

Avgift

8 035 kr/mån

Pris

4 350 000 kr

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fakta och dokument

Adress
Köpmansgatan 3A

Våning
3 av 4

Kommun
Falkenberg

Kommunalskatt
32,761 %

Byggnadstyp
Flerbostadshus

Byggnadsår
1961

Bostadsrättsföreningen
HSB Brf Opalen

Månadsavgiften
I månadsavgift ingår värme, vatten, avfall, internet och TV. Hushållsel och försäkring tillkommer. I avgiften är den obligatoriska balkongavgiften inräknad.

Rumsbeskrivning

Den stora och ljusa lägenheten är socialt utformad med ett kök som bjuder på profilerade träluckor, exklusiv bänkskiva i sten och plats för en stor matgrupp vid det ljusa fönsterpartiet. Det större av de tre sovrummen har egen balkong och i bostaden finns också ett större badrum samt gästtoalett. Vackra parkettgolv i original ligger i båda vardagsrummen. Övriga rum har tåliga och lättskötta klinkergolv i naturnära toner som tillsammans med spegeldörrarna i massivt trä ger en luftig medelhavskänsla åt hela hemmet.

Hallen är ljus med vita väggar och infällda spotlights i det ljusa trätaket. En vacker pardörr i massivt trä leder in i lägenhetens större vardagsrum som har öppen spis med marmordetaljer. Rummet är luftigt med vita väggar och parkettgolv i holländskt mönster från byggåret 1961. Här finns plats för såväl en större soffgrupp som en rejäl matsalsmöbel vilket gör rummet till den perfekta platsen att samla många vänner för långa middagar. Vägg i vägg finns ytterligare ett vardagsrum med samma vackra originalparkett. Rummet är något mindre till ytan och har plats för en skön soffgrupp för mysiga hemmakvällar. En altandörr leder ut till den ena av lägenhetens två balkonger som båda har heltäckningsmatta som ger en ombonad känsla. Med de helglasade skjutpartierna och infravärmen har du möjlighet att njuta av utelivet året om.

Det största sovrummet har plats för dubbelsäng och egen utgång till lägenhetens andra balkong, som har plats för en sittgrupp eller loungemöbel för mysiga frukoststunder.

Köket har ett fint ljusinsläpp från två stora fönster och en köksö mellan arbetsytorna och matplatsen ger en luftig känsla. Vackra profilerade träluckor kombineras med en exklusiv bänkskiva i natursten. Vitvarorna i rostfritt stål är från Gaggenau och Miele och både ugn och micro är inbyggda på bekväm arbetshöjd. I bostaden finns ett stort helkaklat badrum med separat tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare. Här finns också en helkaklad mindre gästtoalett.

Lägenheten ligger i centrala Falkenberg med restauranger, butiker och service på bekvämt gångavstånd. Ett stenkast bort slingrar sig Ätran genom staden och här finns många härliga promenadvägar. Närmaste busshållplats finns vid Stortorget drygt hundra meter bort. I närområdet finns flera förskolor och skolor. På ungefär tio minuter med cykel eller bil når du havet och vackra Skrea strand.

Närområde

Boende mitt i centrala Falkenberg med direkt tillgång till stadens serviceutbud. Cykelväg längs med Ätran till Skrea Strand, gångavstånd till bibliotek, biograf, caféer och restauranger.

Dokument

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
070-221 40 07
samuel@vffab.se
Extra kontaktperson Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
070-5684200
anders@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Köpmansgatan 3A?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan