Villa

Strömmaberg 10B

Nybyggd enplansvilla på högt belägen naturtomt med utsikt över ett böljande landskap mot Strömma Kvarn. Här bor du granne med skog och natur i en mycket smakfull villa med dubbla uteplatser och väl genomtänkt interiör. Ett praktiskt boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum, gästwc och hela fyra sovrum. Utöver detta finns separat tvättstuga, kamin och carport med förråd. På bara några minuter tar du dig till Tvååker med all dess närservice och på ytterligare 10 minuter är du inne i centrala Varberg. En plats på landet att längta till! Välkommen på visning!

Boarea

170 kvm

Rum

5 rok

Pris

4 750 000 kr

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fakta och dokument

Fastighetsbeteckning
Strömma Kvarn 6:6

Adress
Strömmaberg 10B

Kommun
Varberg

Kommunalskatt
31,983 %

Byggnadstyp
1-plansvilla i vinkel

Byggnadsår
2022

Rumsbeskrivning

Rymlig hall med vacker klinker i Ölandsgrå på golvet och träpanel på väggar. Här finns gott om förvaring i form av garderobsvägg. Intill hallen finns ett separat sovrum med garderober och plats för dubbelsäng.

Här finner du även ett helkaklat badrum utrustad med både badkar och dusch. Utöver det finns WC, handfat med kommod. För att knyta ihop interiören har man valt samma klinker som i hall och i taket sitter det träpanel som det även gör i stora delar av huset.

Fortsätter man in i huset kommer man till två sovrum och tvättstuga med groventré. Tvättstugan erbjuder skåpsförvaring och bänkyta som gör detta till en praktisk plats.

Vidare in kommer du till villans centrala och sociala del. Här möts kök och vardagsrum i en öppen planlösning omsluten av två uteplatser och i mitten en kamin. En mycket härlig plats att umgås på både i soffgruppen, vid matbordet eller varför inte mingla vid köksön. Köket kommer från HTH med vita luckor och bänkskiva i laminat. Samtliga vitvaror från Siemens.

Tack vare stora fönsterpartier och utgång till uteplatser skapas det ett härligt ljusinsläpp och luftflöde. Då uteplatserna ligger på vardera sida av huset kan du njuta av solen under många timmar. Utöver detta finns ytterligare ett sovrum, även där med garderobsvägg.

En otroligt härlig tomt på höjden med utsikt över landskapet på ena sidan och skogen på andra. På tomten finns även carport med förråd och uppfart med plats för flera bilar.

Närområde

Vackert område på landet i anslutning till Tvååker med natur och skog runtomkring. Här finner du Strömma Kvarn och på 5 min tar du dig till Tvååker med stort utbud vad gäller närservice i form av flera fina promenadstråk samt närhet till badplatser i Björkäng, Gamla Köpstad och Byasjön.

Dokument

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare Anna Carlsson
Fastighetsmäklare
070-5507456
anna@vffab.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Strömmaberg 10B?
Var vänlig kontakta oss genom formuläret nedan.

Visningsanmälan