Brattens väg 6A

Pris: 1 595 000 kr

  Fler objekt till salu   Foton

I omtyckta och trivsamma Arvidstorp finns nu chansen att förvärva denna lägenhet om två rum och kök. Denna smakfullt renoverade, sociala bostadsrätt på Brattens väg är belägen på tredje plan och har ett vackert ljusinsläpp, fönster i två väderstreck, smarta förvaringslösningar och lättmöblerade rum. Här kan kvällssolen avnjutas på en rymlig balkong med havsutsikt. I månadsavgiften om 4396 kronor ingår värme, vatten, parkering, tv och bredband. Hushållsel och försäkring tillkommer.

Ansvarig mäklare

Samuel Olsson
Fastighetsmäklare
Mobilnr: 070-221 40 07
E-post: samuel@vffab.se

Aktuella visningar

Kontakta oss för visning om du är intresserad av det här objektet.

Extra kontaktperson

Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
Mobilnr: 070-5684200
E-post: anders@vffab.se

Objektinformation
ObjekttypBostadsrätter
Pris1 595 000 kr
Månadsavgift4 396 kr (I avgiften ingår värme, vatten, parkering, tv och bredband. Hushållsel och försäkring tillkommer.)
TillträdeEnligt överenskommelse
Rum2 st
Våning3 av 3
Boarea60.5 kvm
Allmänt om fastigheten
FastighetsbeteckningRiksbyggen BRF Falkenbergshus nr 6
Kommunalskatt32,75 %
Driftkostnad3200 kr/år
Interiör
Antal rum2 st
Boarea60.5 kvm
Rumbeskrivning

Vi kommer in genom ytterdörren till en välplanerad hall med förvaring i form av vägghängt skåp och skjutgarderober. Här kan ytterkläder och skor med fördel förvaras. Planlösningen är öppen och från hallen nås bostadens alla rum.

Direkt till vänster finner vi vardagsrum, kök och matplats i en social planlösning. Det vita köket med fina arbetsytor går bra ihop med bostadens sobra kulörval och de stora fönsterna och balkongdörren släpper in gott om ljus. Köket erbjuder bra förvaring i form av både över/underskåp samt högskåp. I vardagsrummet finns plats för både en rejäl soffgrupp och ett matbord för stora sällskap.

Balkongen med kvällssol nås från vardagsrummet och här finns det plats för både loungegrupp, liten matplats och växter. På balkongen finns också ett mindre förråd där diverse kan stuvas undan. Från balkongen har man utsikt över havet och Falkenbergs innerstad.

I bostadens andra del ligger det helkaklade badrummet och bostadens sovrum. Det fräscha badrummet med med vitt kakel och mörkgrått klinkergolv rymmer en dusch med duschväggar av glas, kommod och spegelskåp samt en kombimaskin för enkel tvätthantering. Maskinen i badrummet installerades så sent som 2021 och i samband med detta installerades nya spotlights och taket målades om.

Sovrummet som är väl tilltaget rymmer med enkelhet en större dubbelsäng och nattduksbord. Här finns förvaring i form av ytterligare skjutgarderober för kläder och sängkläder samt plats för fristående förvaring. Ett stort fönster släpper in gott om naturligt ljus.

Riksbyggen BRF Falkenbergshus nr 6 är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, lekplats, gym, parkeringsplats och välskött innergård. Så sent som i år renoverades trapphusen med bland annat nya ytterdörrar. Här bor man lugnt och skönt med närheten till centrum. Goda buss-, cykel-, gång- och bilförbindelser. Varmt välkomna att uppleva denna fina bostad på plats. Vi ombesörjer privatvisning om så önskas.

Byggnad
ByggnadstypFlerbostadshus
Byggnadsår1972
Fönster3-glas
UppvärmningBergvärme
VentilationSjälvdrag
Förening
NamnRiksbyggen BRF Falkenbergshus nr 6
AllmäntFöreningen äger fastigheterna Kärralyckan 4-8 i Falkenbergs kommun innehållande 301 bostadslägenheter. Byggnaderna är uppförda 1971-1974. Fastighetens adress är Brattens väg 4 A-B, 6 A-D, 8 A-C, 10 A-D, 12 A-B och 14 A-D, Kärrets väg 3 A-D, 5 A-C, 7 A-C, 9 A-C och 11 A-D samt Måsa Brittas väg 1 A-B, 3 A-D, 5 A-C och 7 A-C i Falkenberg.
Övriga byggnader
Övriga byggnaderNytt stort tvätthus med moderna bokningsbara tvättstugor finns på gården. Självdoserande maskiner. Modernt soprum med sortering och varmkompost finns i egen byggnad intill huset. Kostnadsfri tillgång till bastu och gym. Samlingslokal finns att hyra för 280kr/tillfälle. Övernattningslägenhet med fyra bäddar finns att hyra för 180kr/natt.
Närområde
Allmänt

Arvidstorp ligger beläget nordväst om Falkenbergs centrum och här bor man centralt men ändå avskilt. Här är det blandad bebyggelse med både villor och flerfamiljshus. Grund- och högstadieskola (Tångaskolan) och Falkenbergs Gymnasium finns inom gång- eller cykelavstånd. I närheten finns livsmedelsbutiken Netto, kvarterskrog, bensinstation/7-Eleven och AIK-vallen som fungerar som hemmaplan åt fotbollslaget Arvidstorps IK. I närheten finns även Lokstallarna(apotek, systembolag, sportaffär och ICA Kvantum).

Till tågstationen tar man sig enkelt med bil eller cykel och E6:an ligger en kort biltur bort.

Parkering

P-plats ingår i månadsavgift - dock ej platsbestämd
P-hus: 408kr
P-plats i äldre garage: 316kr
P-plats ovan tak med motorvärmare: 255kr

Ladda ner dokument
Stadgar
Årsredovisning 2019
Energideklaration

Foton

Brattens väg 6A
Kök och matplats
Sovrummet har likt vardagsrummet fint ljusinsläpp
Hall
Matplats vid fönster
Rymligt vardagsrum
Sovrum med skjutgarderober
Sovrum
Detaljbild
Huvudentré
Ljus och praktisk entré
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats
Köket med vita fronter erbjuder fina arbetsytor
Öppen planlösning med naturligt ljus från två väderstreck
Köket från hallen
Detaljbild
Vardagsrum, matplats och kök
Helkaklat badrum med dusch och kombimaskin
Balkong med kvällssol
Balkongen rymmer både loungegrupp och mindre matplats
Havsutsikt från balkongen
Matplats på balkong
Plats för loungegrupp
Framsida
Baksida
Tvättstuga
Föreningens lekplats
Planskiss. Med reservation för avvikelse

Intresseanmälan

Är du intresserad av Brattens väg 6A? Var vänlig kontakta oss på info@vffab.se eller använd formuläret nedan.

Visningsanmälan