Norra vägen 35-401

Pris: 4 150 000 kr

  Fler objekt till salu   Foton

På fjärde våningen finner vi denna välplanerad trea med balkong i väster. Entrén är rymlig med klinker på golvet för att kunna ställa skorna innan man går vidare in i hallen. Från hallen tar man sig sedan vidare antingen till den privata delen med två sovrum alternativt till de stora sällskapsytorna med kök och vardagsrum. Denna lägenhet ingår i bostadsrättsföreningen Malmen ett nybyggnadsprojeket i centrala Varberg, inflyttning juni 2022.Brf Malmen, inflyttning till sommaren 2022 i centrala Varberg.

Malmen byggs i det område som bildar en ny, fin entré till Varbergs centrum, med sin mysiga, småskaliga bebyggelse och varierande utbud av butiker, kaféer och restauranger. Du promenerar till torget på några minuter och har järnvägsstationen, matbutiker, kultur, nöjen och bad i ditt närområde. Hamnen och havet ligger bara tre kvarter bort. Som boende i Malmen har du järnvägsstationen runt hörnet och tack vare tunneln kommer nya grönområden, promenadstråk och stadsdelen Västerport att växa fram där det tidigare var bangård och industrihamn. Det handlar om stora centrala ytor som blir tillgängliga för stadsutveckling – mycket viktigt för en växande stad som Varberg.

Läs mer om projektet på www.malmenvarberg.se Ni finner även där en lägenhetsväljare där ni ser alla lägenheter som är tillgängliga www.malmenvarberg.se/bostadsratt/#lagenhetsvaljare

Ansvarig mäklare

Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
Mobilnr: 070-5684200
E-post: anders@vffab.se

Aktuella visningar

Kontakta oss för visning om du är intresserad av det här objektet.

Extra kontaktperson

Stina Andersson
Försäljning nyproduktion
Mobilnr: 070-5684286
E-post: stina@vffab.se

Objektinformation
ObjekttypBostadsrätter
Pris4 150 000 kr
Månadsavgift4 361 kr (I månadsavgiften ingår vatten, värme, skötsel och förvaltning av fastighet, ränta och amortering av föreningens lån och avsättnings till framtida yttre underhåll. Hushållsel tillkommer via separat abonnemang för respektive lägenhetsinnehavare.)
Rum3 st
Våning4 av 6 (hiss finns)
Boarea79.9 kvm
Allmänt om fastigheten
FastighetsbeteckningBrf Malmen
Kommunalskatt31,983 %
Interiör
Antal rum3 st
Boarea79.9 kvm
Rumbeskrivning

Nordiskt ljus och tidlös inredning, med vita väggar, vitpigmenterad trestavs ekparkett på golven och fönsterbrädor i kalksten.
Badrummen får vitt kakel och greige (grå-beige) klinker på golven. Duschvägg i glas, spegelskåp, handdukstork, samt tvättmaskin och torktumlare (eller kombimaskin).
Köken får inredning från Ballingslöv och vitvaror i rostfritt från Electrolux, inklusive diskmaskin, kyl, frys, inbyggd ugn och mikro. Bänkskiva i mörkgrå laminat. Du som köpare får välja mellan fyra färger på köksluckor: peppargrått, ostronbeige, varmgrått eller vitt.
Eventuella andra personliga val avtalas med och betalas direkt till leverantör.

Byggnad
ByggnadstypFlerbostadshus
Byggnadsår2020-2022
UppvärmningFjärrvärme
Förening
NamnBrf Malmen
Övriga byggnader
Övriga byggnaderEnskilda förråd till respektive lägenhet finns i källaren.
Närområde
Allmänt

Varbergs centrum har ett gott utbud av butiker och restauranger belägna på kort promenadavstånd från torget och kyrkan. Dessutom Varbergs stolthet Strandpromenaden med vackra bad och promenadstråk. I centrum finns även Varbergs Fästning, Kallbadhuset och Socitétsparken.

Ladda ner dokument
Malmen_lgh_35-401.pdf
Prislista brf Malmen 20210331.pdf
Försäljningsbroschyr brf Malmen 20210331

Foton

malmenvarberg.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Norra vägen 35-401? Var vänlig kontakta oss på info@vffab.se eller använd formuläret nedan.