Magasinsgatan 5-401

Pris: 3 950 000 kr

  Fler objekt till salu   Foton

Här uppfylls många önskemål för tre rum och kök! Öppet och sällskapligt kök/vardagsrum, två toaletter med dusch och en balkong i söder. Inredningen är nordiskt ljus och tidlös som standard men du som köpare har möjlighet att välja kulör på kök, väggar och golv. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Inflyttning juni 2022!

Kvarteret Malmen byggs i det område som bildar en ny, fin entré till Varbergs centrum, med sin mysiga, småskaliga bebyggelse och varierande utbud av butiker, kaféer och restauranger. Du promenerar till torget på några minuter och har järnvägsstationen, matbutiker, kultur, nöjen och bad i ditt närområde. Hamnen och havet ligger bara tre kvarter bort. Som boende i Malmen har du järnvägsstationen runt hörnet och tack vare tunneln kommer nya grönområden, promenadstråk och stadsdelen Västerport att växa fram där det tidigare var bangård och industrihamn. Det handlar om stora centrala ytor som blir tillgängliga för stadsutveckling – mycket viktigt för en växande stad som Varberg.

Läs mer om projektet på www.malmenvarberg.se Ni finner även där en lägenhetsväljare där ni ser alla lägenheter som är tillgängliga www.malmenvarberg.se/bostadsratt/#lagenhetsvaljare

Ansvarig mäklare

Anna Carlsson
Fastighetsmäklare
Mobilnr: 070-5507456
E-post: anna@vffab.se

Aktuella visningar

Kontakta oss för visning om du är intresserad av det här objektet.

Objektinformation
ObjekttypBostadsrätter
Pris3 950 000 kr
Månadsavgift4 541 kr (I månadsavgiften ingår vatten, värme, skötsel och förvaltning av fastighet, ränta och amortering av föreningens lån och avsättnings till framtida yttre underhåll. Hushållsel tillkommer via separat abonnemang för respektive lägenhetsinnehavare.)
Rum3 st
Våning4 av 6 (hiss finns)
Boarea83.2 kvm
Allmänt om fastigheten
FastighetsbeteckningBrf Malmen
Kommunalskatt31,983 %
Interiör
Antal rum3 st
Boarea83.2 kvm
Rumbeskrivning

Nordiskt ljus och tidlös inredning, med vita väggar, vitpigmenterad trestavs ekparkett på golven och fönsterbrädor i kalksten.
Badrummen får vitt kakel och greige (grå-beige) klinker på golven. Duschvägg i glas, spegelskåp, handdukstork, samt tvättmaskin och torktumlare (eller kombimaskin).
Köken får inredning från Ballingslöv och vitvaror i rostfritt från Electrolux, inklusive diskmaskin, kyl, frys, inbyggd ugn och mikro. Bänkskiva i mörkgrå laminat. Du som köpare får välja mellan fyra färger på köksluckor: peppargrått, ostronbeige, varmgrått eller vitt.
Eventuella andra personliga val avtalas med och betalas direkt till leverantör.

Byggnad
ByggnadstypFlerbostadshus
Byggnadsår2020-2022
UppvärmningFjärrvärme
Förening
NamnBrf Malmen
Närområde
Allmänt

Varbergs centrum har ett gott utbud av butiker och restauranger belägna på kort promenadavstånd från torget och kyrkan. Dessutom Varbergs stolthet Strandpromenaden med vackra bad och promenadstråk. I centrum finns även Varbergs Fästning, Kallbadhuset och Socitétsparken.

Ladda ner dokument
Malmen_lgh_5-401.pdf
Prislista brf Malmen 20210331.pdf
Försäljningsbroschyr brf Malmen 20210331

Foton

malmenvarberg.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av Magasinsgatan 5-401? Var vänlig kontakta oss på info@vffab.se eller använd formuläret nedan.