Södra vägen 42 A, 1001

Pris: 4 650 000 kr

  Fler objekt till salu   Foton

Här erbjuds tre rum och kök med inglasad altan plus en egen trädgårdstäppa i söder. Täppan blir inramad med upphöjd plantering som gräns mot föreningens gemensamma gård.
Lägenheten har en standard utöver de vanliga med golvvärme i hela lägenheten och takhöjd 2,60m. Inredning och detaljer är noga framtagna av arkitektbyrån Semrén & Månsson inredningsarkitekter, hög kvalitet in i minsta detalj.
Brf Kavaljeren uppförs i hjärtat av eftertraktade Söder i Varberg. För bara ett par decennier sedan var detta utkanten av staden. När Varberg växer breder blandstaden ut sig och nu varvas småskaliga villa- kvarter med moderna flerfamiljshus. Här har du närhet till stadens utbud av service och nöjen, men också till vidsträckta sandstränder och karga klippor, kulturlandskap och lövskogar. Handla närodlat på torget, ta med fikakorgen över Hästhagabergen bort till Subbe fyr, njut av solnedgången från någon av Apelvikens mysiga strandrestauranger – allt det som Söder har att erbjuda finns på promenadavstånd.

Boka din drömbostad, gör dina inredningsval och börja längta. Läs mer på www.brf-kavaljeren.se

Ansvarig mäklare

Anders Carlsson
Fastighetsmäklare
Mobilnr: 070-5684200
E-post: anders@vffab.se

Aktuella visningar

Kontakta oss för visning om du är intresserad av det här objektet.

Extra kontaktperson

Stina Andersson
Försäljning nyproduktion
Mobilnr: 070-5684286
E-post: stina@vffab.se

Objektinformation
ObjekttypBostadsrätter
Pris4 650 000 kr
Månadsavgift3 890 kr (I månadsavgiften ingår bland annat vatten, värme, skötsel, amortering på bostadsrättsföreningens lån och avsättning till framtida yttre underhåll.)
Rum3 st
Våning1 av 5 (hiss finns)
Boarea82.3 kvm
Allmänt om fastigheten
FastighetsbeteckningBrf Kavaljeren
Kommunalskatt31,983 %
Interiör
Antal rum3 st
Boarea82.3 kvm
Rumbeskrivning

Hög kvalitet in i minsta detalj!
Arkitektbyrån Semrén & Månsson menar att god arkitektur får människor att må bättre, samhällen att växa och är en lönsam investering över tid. Så här berättar Martina Boyton, arkitekt, och Johanna Vestlin, inredningsarkitekt, om arbetet med brf Kavaljeren.
”Brf Kavaljeren blir någonting extra vad gäller standard och uttryck, som matchar den historiska miljön och det exklusiva läget. Vi har tittat mycket på omgivningen och anpassat Kavaljeren vad gäller geometri och proportion, med stor omsorg om detaljer. Materialen är klassiska och hållbara, med underhållsfritt, sandfärgat, mönstermurat tegel och sockel i natursten som löper upp längs ljusa och välkomnande entréer. De ljusa och naturliga tonerna följer med in och känns igen i den varma, mjuka färgskalan som ingår i stillinjen Air Serenity, grunddesignen i Kavaljeren. Tillsammans med trädetaljer och fina ytskikt skapas ett nordiskt behagligt intryck. Utöver baspaletten finns möjlighet att göra spännande uppgraderingar, godbitar att plocka till efter egen smak. Dessutom finns möjlighet att hämta inspiration från Earth Harmony, som är en lite djärvare och trendigare stil. Känslan är rustik och tidlöst lyxig, med både runda former och stramare monolitiska inslag. Tanken är att alla ska kunna skapa sitt eget uttryck och personliga stil. Då blir det enkelt att vara intuitiv med sin inredning och alla designklassiker kommer att kännas självklara. För den som tvekar inför att dra igång en större renovering av villan är brf Kavaljeren ett utmärkt alternativ. En helt nybyggd bostad ger dig ett bekymmersfritt boende i många år. Dessutom har vi redan servat dig med inspirerande och modern inredningsdesign, genom Air Serinity och Earth Harmony. Gör dina val, sedan är det bara att ta med dina favoriter och flytta in i din nya drömbostad. Ett bekvämt boende med hög kvalitet som ger dig mer tid för intressen och umgängen."

Byggnad
ByggnadstypFlerbostadshus
Byggnadsår2021-2022
UppvärmningFjärrvärme
Förening
NamnBrf Kavaljeren
Övriga byggnader
Övriga byggnaderFörråd till respektive lägenhet i källaren, 3-4 kvm.
Närområde
Allmänt

Attraktiva Söder med promenadavstånd till vackra Strandpromenaden, havet och centrum. Området har blandad bebyggelse med villor, hyreshus och radhus. Närhet till förskola och skola.

Ladda ner dokument
A1001.pdf
Prislista Brf Kavaljeren 20210423.pdf
Försäljningsbroschyr Brf Kavaljeren.pdf
Brf Kavaljeren gårdsplanering med förtyd

Foton

Brf Kavaljeren
kavaljeren–se
moodboard AIR interiör, inspiration
moodboard EARTH interiör, inspiration

Intresseanmälan

Är du intresserad av Södra vägen 42 A, 1001? Var vänlig kontakta oss på info@vffab.se eller använd formuläret nedan.