Sälja bostad

Din försäljning är unik

Det finns ingen patentlösning för en lyckad försäljning. Därför ska du anlita en fastighetsmäklare som ser det unika i din situation. Som kan göra en korrekt värdering av ditt objekt och vet när det är dags att sälja, för att din bostad ska komma upp i sitt rätta värde.

Din mäklare ska också känna den lokala marknaden och veta vad som krävs för att din förtjänst ska bli så bra som möjligt, oavsett om det handlar om att anlita en erfaren skattejurist, ställa fram en skål limefrukter eller måla om och styla hela hemmet inför visningen.

Hos Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå får du diskret, personlig service. Vi har ett brett kontaktnät och många potentiella köpare i vårt kundregister.

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering av din villa, bostadsrätt, fritidshus, gård, tomt eller kommersiella fastighet.

Aktuella objekt presenteras på vår egen hemsida vffab.se, på hemnet.se, samt i våra skyltfönster med Varbergs bästa skyltlägen: till vänster om Kvantums entré och i Handelsbankens skyltfönster på Torggatan.