Nyhavn 4, Köpenhamnsgård

12 bostadsrätter nära hav och natur med lantlig charm i idylliska Kärradal

Anrika Köpenhamnsgård i Kärradal utökas med 12 bostadsrätter. Alla har hiss och balkong eller uteplats i bottenplan. Storlekar från 44 m² till 107 m², 2 till 4 RoK. Bo nära havet, skola, närbutik och buss. Carport/P-plats med egen laddstation ingår till alla lägenheter. Inflyttning till midsommar 2023.

Blandningen av olika upplåtelseformer, radhus, BRF och hyresrätt, på Köpenhamnsgård ger förutsättningar för ett blandat boende över tid för människor i olika åldrar. Hiss finns för samtliga lägenheter, så att man över tid kan bo kvar.

Bostadsrätterna i Nyhavn 4 finns i flera olika storlekar: från två till fyra rum (eventuellt fem) och kök.

Som köpare får du möjlighet att välja mellan olika inredningsstilar och kulörer som ingår som standard, för att kunna sätta din egen prägel på din nya bostad. Gemensamt för lägenheterna är att de inreds med höga krav på bekvämlighet och kvalitet.

Samtliga lägenheter har minst en balkong med trägolv, eller minst två stensatta terrasser i markplan. Lägenheterna i markplan har även en liten gräsmatta.

 

De flesta bostäderna har tillgång till P-plats i carport med egen laddstolpe för en bil och en extra parkering för andrabilen i närområdet. I närheten av carporten finns ett varmförråd på ca 5 m2 med strömanslutning till ditt elabonnemang för exempelvis en extra frys eller vinkyl. Cykelparkering under tak med laddning för elcykeln och extra cykelparkeringar finns på nära avstånd.

På Köpenhamnsgård bor du lantligt och rofyllt och man kan ändå njuta av bo mitt i byn, utan att behöva ta ansvar för allt det som följer med ett husägande. Som extra trygghet finns även möjlighet enligt bostadsrättsföreningens stadgar att få lov att hyra ut lägenheten om man så önskar.

Läs mer i broschyren om Nyhavn 4