Södra vägen 52

Varberg

coordinates
57.094803118,12.2532268865

Vacker våning i nybyggd fastighet på Söder

Välplanerad och stilren 3-rumslägenhet med utmärkt läge i Brf Varbergsryttaren på Söder med dubbla balkonger i syd/västläge. Bostaden har en vacker interiör med fina och påkostade materialval. Här finns dubbla badrum varav det största med tvätt & tork. Dessutom klädkammare och hall med klinkergolv.

Visning

  • 22 August 2017, 16:00–17:00 – Anmäl Ert deltagande

coordinates

longitude

12

latitude

57

Objekttyp

Lägenhet

Rum

3

Boarea

92,9 m²

Pris

3.975.000 kr (som utgångsbud)

Mån.avg.

4.463 kr (inkl värme, VA)

Våning

4 av 6 (hiss finns)

Tillträde

efter överenskommelse

Allmänt om fastigheten

Fastighetsbeteckning

Ryttaren 19

Kommunalskatt

32,281 %

Driftkostnad

3.354 kr/år

Övrigt

Dubbla balkonger varav en är inglasad. Förråd i källaren. Bilplats efter ansökan i garage enligt separat hyresavtal och kö. Fiber via net@seaside. Hiss i huset.

Interiör

Antal rum

3

Boarea

92,9 m²

Rumsbeskrivning

Hall med klinkergolv och plats för ytterkläder och skor. I lägenheten finns fina golv, eklaserad enstavsparkett/plank samt fina strömbrytare med dimmer.

Stort sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Här finns klädkammare.

Badrum med dusch, handdukstork och golvvärme. Badrummet är helkaklat.

Sovrum, gästrum, arbetsrum.

Stort badrum med tvättdel i form av tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är helkaklat med golvvärme, dusch, wc och handfat.

Påkostat kök med fina vitvaror, granitbänkskiva, vitrinskåp, vitt kakel, vackra grå köksluckor, vitvaror såsom mikro, ugn, diskmaskin, kyl och frys. I köket finns bra arbetsbelysning, fönster ovanför bänkskiva samt infälld takbelysning.

Det rymliga vardagsrummet har en öppen planlösning mot kök och ett vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier i söder samt utgång till de två balkongerna. Den inglasade balkongen i väster är utmärkt att möblera, här ges ett extra rum för umgänge stora delar av året. Mellan balkongerna finns en glasdörr.

Byggnad

Byggnadsår

2015

Förening

Namn

Brf Varbergsryttaren

Allmänt

Nybildad förening i nybyggd fastighet på Söder. Totalt 31 bostadsrätter i fastigheten. I källarplan finns garage och lägenhetsförråd. Garageplats hyrs genom separat hyresavtal.

Närområde

Allmänt

Attraktiva Söder med promenadavstånd till vackra Strandpromenaden, havet och centrum. Området har blandad bebyggelse med villor, hyreshus och radhus. Närhet till skola & dagis. andra sidan backen finner man Apelviken med sin vackra sandstrand och trevliga restauranger och caféer. Här börjar Strandpromenaden som tar dig till centrum utmed den vackra kustlinjen förbi Kusthotellet, Kåsa stranden och Ankaret/Djupadräkt med fina klipp och bryggbad.

Mäklare

Charlotte Hallberg

Charlotte Hallberg

Fastighetsmäklare

Direktnr: 0340-84260

Mobilnr: 070-5684286

Epost:

Intresseanmälan Södra vägen 52

Stäng