Fästningsgatan 14

Varberg

coordinates
57.104411533,12.245480025

4 ROK på Platsarna med inglasad balkong

Lugnt belägen 4-rummare på en av Varbergs mest attraktiva adresser - Platsarna intill Varbergs Fästning med närhet till Societetsparken och Strandpromenaden. Här finns inglasad balkong i väster och flera rymliga sovrum samt stavparkett i vardagsrummet. Välskött förening med grönskande trädgård.

coordinates

longitude

12

latitude

57

Objekttyp

Lägenhet

Rum

4

Boarea

87 m²

Pris

2.975.000 kr (utgångspris)

Mån.avg.

4.258 kr (inkl värme, VA)

Våning

2 av 3

Tillträde

efter överenskommelse

Allmänt om fastigheten

Fastighetsbeteckning

Lotsen 1

Kommunalskatt

32,281 %

Driftkostnad

1.500 kr/år

Övrigt

Källarförråd, vindsförråd, p-plats. Gemensamma utrymmen i källaren såsom cykelförråd, tvättstuga och samlingslokal.

Interiör

Antal rum

4

Boarea

87 m²

Rumsbeskrivning

Lägenheten är belägen i en gedigen bostadsrättsförening på ett av Varbergs absolut bästa lägen. I området finns Fästningen, Socitétsparken samt vackra strandpromenaden och fina badplatser. Promenadavstånd till matbutik samt Varbergs centrum med dess utbud utav restauranger och butiker.

En välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. I hallen finns stor klädkammare med goda förvaringsutrymmen. Lägenheten har en bra planlösning och ett generöst ljusinsläpp.

Ifrån hallen nås de tre sovrummen med praktiska golv och ljusa väggar. Här finns gott om garderober.

Helkaklat badrum med dusch.

Vackert kök med allt man kan önska sig. Mysig matplats intill fönstret i väster. Såväl arbetsyta som förvaring är tilltaget vilket ger ett kök för både matlagning och middagar.

Vardagsrummet har ljusa väggar och klassisk stavparkett. Här ryms soffgrupp och matsalsmöbel. Tack vare lägenhetens placering i huset ges en fin utsikt och ett stort ljusinsläpp. Den mysiga balkongen är inglasad. En liten pärla för sena sommarkvällar och varma dagar!

Välkommen in!

Byggnad

Byggnadstyp

2½-plans med källare

Byggnadsår

1957

Fönster

2-glas

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk ventilation

Övrigt

Radonundersökning har utförts samt en handlingsplan för hantering av detta finns. Radontapeter är uppsatta i lägenheterna och mekanisk ventilation finns. Fortsatta åtgärder för att minska värdet och öka boendekomforten i fastigheten pågår.

Förening

Namn

Bostadsrättsföreningen Lotsen

Allmänt

Föreningen äger fastigheten Lotsen 1 med 8 st lägenheter varav 4 st 4 ROK, 2 st 2 ROK, 2 st 1 ROK. Till fastigheten hör gemensam välskött trädgård. Förråd till lägenheterna finns i källare och på vinden. Bilplatser finns till lägenheterna.

Närområde

Allmänt

Platsarna ett av Varbergs mest attraktiva områden intill Varbergs Fästning. I området finns Socitétsparken samt vackra strandpromenaden och fina badplatser. Promenadavstånd till matbutik samt Varbergs centrum med dess utbud utav restauranger och butiker.

Mäklare

Charlotte Hallberg

Charlotte Hallberg

Fastighetsmäklare

Direktnr: 0340-84260

Mobilnr: 070-5684286

Epost:

Intresseanmälan Fästningsgatan 14

Stäng